Uudistavan viljelyn tehokurssi on erityisesti ruokajärjestelmän yrityksille suunnattu tietopaketti uudistavan viljelyn periaatteista, toimista ja hyödyistä.
Maksuton, noin kahden tunnin mittainen verkkokurssi tarjoaa sinulle työkalut, joiden avulla luotsaat yrityksesi kohti tulevaisuuden ruokajärjestelmää.
RUOKAKETJU kestävämmäksi
Yrityskumppaniksi Carbon Action -työhön
Yritykset voivat vaikuttaa ilmastonmuutosta hillitsevän uudistavan viljelyn yleistymiseen Suomessa. Carbon Action -yhteistyössä parannamme huoltovarmuutta ja uudistamme maaperän kasvukuntoa ruokaketjun yritysten, tutkijoiden ja viljelijöiden kanssa. Työstä hyötyvät paitsi ympäristö ja viljelijät myös yritykset ja koko yhteiskunta. Uudistava viljely on strateginen keino vahvistaa yritysvastuuta.
MIKSI MUKAAn CARBON ACTION -TYÖHÖN?
Yritystoiminta vastuulliseksi
Rakennatte omasta yritystoiminnastanne vastuullisempaa ja kestävämpää uudistavan viljelyn avulla.
Koulutusta ja tukea verkostosta
Saatte organisaationne käyttöön tutkimustietoa, koulutusta ja tukea uudistavan viljelyn asiantuntijoilta ja muilta mukana olevilta kumppaneilta.
Mahdollisuus toimia edelläkävijänä
Edelläkävijänä toimitte alanne suunnannäyttäjinä konkreettisessa ja vaikuttavassa työssä, jolla hillitään Itämeren rehevöitymistä ja ilmastonmuutosta.
Miten mukaan?
Ette joudu tekemään asioita yksin. Saatte Carbon Action -yhteistyöstä konkreettista apua esimerkiksi hankintakriteerienne kehittämiseen, henkilökunnan ja sidosryhmien kouluttamiseen sekä kestävämmän liiketoiminnan rakentamiseen ja yritysvastuusta viestimiseen.
Yhdessä hillitsemme ilmastonmuutosta samalla, kun viljelijät parantavat entisestään peltojen satovarmuutta ja kestävyyttä äärisäissä.
Uudistavan viljelyn tehokurssi
Yhteistyö BSAG:n kanssa on erityisen hienoa siksi, koska saamme tilojen käyttöön testattuja viljelymenetelmiä heti. Iso joukko maidontuottajiamme haluaa ratkaista ympäristö-ongelmia ja parantaa samalla tilojen kannattavuutta. Meidän tehtävämme on tarjota heille tietoa ja tukea nopeasti.
Juha Nousiainen, ilmasto-ohjelman johtaja, Valio